Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lek Paardenbek

Ja, ik weet heus wel dat een paard een edel dier is en dat we dan niet met termen als ‘bek’ mogen smijten. Maar daarvoor moeten jullie bij mijn gezin zijn. Ruim 20 jaar geleden had mijn mams het ingenieuze idee om mij de naam ‘Lenneke’ mee te geven. Hartstikke leuk natuurlijk, zul je denken. Of niet, maar dat terzijde. Men heeft al van oudsher de neiging om een baby een verkleining van de echte naam toe te kennen. Nou werd ‘Lennekutje’ niet erg gewaardeerd, dus werd ik gedoopt (niet echt, hoor) tot Lek of Lekkie. Al vrij vlot kreeg ik tanden en die moesten natuurlijk ook gewisseld worden. Je raadt het misschien al: die stonden niet allemaal even netjes en niet zonder overbeet in mijn mond. De Lek-trend werd voortgezet en deels aangepast. Een nieuw kind werd samen met de nieuwe tanden geboren: Lek Paardenbek. Aangenaam.

Paard

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.