Samenwerken

In november 2011 begon ik mijn teksten te delen op freelennse.nl. Toen werd het voornamelijk gelezen door mijn moeder, wat vrienden en mij, maar inmiddels vinden steeds meer mensen mijn blog. Momenteel verwelkom ik ruim 5.000 bezoekers per maand en dat aantal groeit. De groei is mede te danken aan de interviews die ik deed met o.a. Vera Camilla, Teske, Sabine Metz en de twee dames van 2WMN. Ook de boekrecensies, voornamelijk die van Judas, zorgen voor veel (organische) bezoekers.

Mijn blog is een weerspiegeling van mijzelf: een georganiseerde chaos. Ik heb geen vast thema waar ik mij aan vasthoud, maar er zijn wel terugkerende elementen. Zo schrijf ik regelmatig columns (ik noem ze liever hersenscheten), kom ik met tips – bijvoorbeeld om nooit meer in tijdnood te komen, deel ik mijn versjes en beoordeel ik boeken naar hartelust.

Lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan op mijn blog? Er zijn vijf dingen die mij typeren en waarbij een samenwerking dus het effectiefst is.

#1 Hond
Inmiddels weet iedereen die mij volgt via mijn blog en op sociale media dat ik een Duitse herder heb: Vince. Vince is dol op eten, speelgoed, nieuwe kussens (tot ik een leren kussen kocht, daar wilde hij absoluut niet op en heb ik dus maar teruggebracht naar de winkel). Wil jij als bedrijf dat ‘iets doet met/voor honden’ een samenwerking aangaan? We’re all yours.

#2 Boeken
Lezen is naast schrijven mijn lievelingshobby en ik lees dan ook als een gek. Geef me een goed boek en een vrije dag en ik ben het gelukkigste meisje op aarde. Niet alleen het lezen maakt me gelukkig, de aanwezigheid van boeken in mijn woonkamer doet dat ook. Inmiddels heb ik vijf boekenkasten vol en ik hoop dat er nog veel meer bij mogen komen. Boeken en kasten dus.

#3 Gadgets
Ze noemen me ook wel een rasechte gadgetslet. Ik ben dol op snuisterijen, dingen voor mijn iPhone, spullen voor mijn iMac en MacBook. Heb je daar een leuk samenwerkingsidee voor, brand dan vooral lekker los.

#4 Thee, koffie en eten
Al jaren drink ik maar drie dingen: thee (alle soorten), koffie (alleen luxe varianten) en alcohol (alles waar wat procenten in zitten). En als je in mijn directe omgeving vraagt wat ik het vaakst zeg, krijg je als antwoord: “Ik heb honger”.

#5 Fotografie
‘Freelennse’ betekent ‘vrijheid’, ‘freelancer’, ‘Lenn’ (mijn roepnaam) en ‘lens’ van fotografie. Ben verre van een pro, maar wat houd ik er toch van om mooie plaatjes te schieten.

Voorbeelden van samenwerkingen
Directlampen.nl
Allianz
T-Mobile
Brandfield

Sociale media

Ik ben niet alleen een tekstkunstenares, ik ben ook nog eens een sociaal mediameisje. Ook daar is ruimte voor gesponsorde content. Je vindt me op Twitter, Facebook en Instagram. Voor het delen van mijn versjes heb ik een apart Instagramaccount.

Een plekje op mijn deel van het web?

Wil je een advertorial op mijn blog of zie je wel heil in een winactie? Vind je mij de uitgelezen persoon om een product van jou te testen of heb je een andere samenwerking voor ogen? Neem dan contact met me op.