Samenwerken met tekstschrijver Gelderland — freelennse

Samenwerken

Samenwerken is op veel manieren mogelijk: ik neem je alles uit handen, we maken samen van jouw tekst een onvergetelijk verhaal of je laat mij je product of dienst promoten op mijn blog. Ik heb wat voorgekauwde opties neergepend, maar maak ook heel graag een offerte op maat. Zo is het bijvoorbeeld een optie je Facebook-pagina in orde te maken, je webteksten te schrijven en je alvast te voorzien van wat blogposts om lekker van start te gaan. Vertel me vooral wat je wil, want bij mij is niets te gek (voor woorden).

Ik werk graag samen met mensen die houden van opvallen — op een positieve manier. Die weten dat ze een mooi verhaal hebben, dat het verdient om een (online) podium te krijgen. Mensen die iets anders willen dan ‘dan ben je bij mij aan het juiste adres’. Ondernemers die begrijpen dat het belangrijk is dat je persoonlijkheid naar voren komt, zodat je een echte band hebt met je publiek.

Wil je even bellen om te kijken of we überhaupt een klik hebben? Neem contact met me op, dan hang ik zo snel mogelijk aan de lijn. Tot nu toe is dat mijn klanten goed bevallen.


Wervende webteksten

Hoe leuk je product of dienst ook is — als de stem van je website niet past bij jou en je publiek, dan verkoop je waarschijnlijk niet zo veel als je wil. Ontzettend zonde. Ik help je door je verhaal te vertalen naar wervende webteksten. Zo veel mogelijk mensen moeten genieten van jou en je bedrijf!

Prijsindicatie: €2.299 exclusief btw voor een gemiddelde website met homepage, ‘over mij’-pagina, je diensten of producten uitgelicht, je werkwijze en je contactpagina.
Werkwijze: telefonisch of via Skype leer ik je kennen, zodat ik weet wat tekstueel gezien bij jou past. Ik werk een goede briefing uit op basis van dat gesprek en ga na goedkeuring aan de slag. Ik denk graag net even verder dan alleen de teksten die direct in het oog springen. Heb je bijvoorbeeld ook al een goede tekst die bevestigt dat het bericht via het contactformulier goed verzonden is? En hoe zit het met je 404-pagina?

Liever je bestaande website laten reviewen? Boek dan een copy koffie. Dan krijg je van mij een heel uitgebreid adviesrapport met concrete tips, handvatten en tekstvoorstellen en een berg energie en motivatie om daadwerkelijk aan de slag te gaan tijdens ons uurtje videobellen!

Onweerstaanbare ‘over mij’

Waar veel ondernemers moeite mee hebben, is over zichzelf schrijven. Het praten lukt, maar zodra je het op papier zet… Er is enorm veel vraag naar een onweerstaanbare ‘over mij’-pagina en ik help natuurlijk graag. Over mijn eigen pagina krijg ik in ieder geval heel veel complimenten.

Prijsindicatie: €499 exclusief btw
Werkwijze: we bellen of Skypen om jouw verhaal helder te krijgen. Op basis van je briefing werk ik een onweerstaanbare tekst voor je uit.

Boeiende blogposts

Veel ondernemers zijn druk — en dan niet per se met hun blog. ‘Moet dat er ook nog bij?!’ Hoeft niet, is wel een sterke zet. Door jouw kennis te delen in blogposts, krijgt je publiek nog meer vertrouwen in je. Laat meer van jezelf zien en pak je klanten in met ijzersterke contentmarketing.

Prijsindicatie: €300 exclusief btw voor een blogpost van ± 1.000 woorden inclusief research, SEO-titel, metatekst, bijpassende en rechtenvrije foto én teksten voor je socialemediakanalen. Voor €10 extra plaats ik alles voor je in WordPress en plan ik de blogpost in.
Werkwijze: je klopt bij me aan en vertelt dat je graag wil bloggen. Of dat je vooral graag blogposts wil delen die ráken, maar dat je zelf geen zin/tijd/inspiratie hebt om dat voor elkaar te boksen. We bespreken het onderwerp, het doel, de call to action, je boodschap en je publiek, zodat ik precies weet hoe de blogpost in de smaak valt.

Tip: het is ook mogelijk een blogpostabonnement te nemen, zodat je zeker weet dat je voor een langere periode minimaal twee blogposts per maand hebt. Dan denk ik natuurlijk graag met je mee over de onderwerpen, want inspiratie heb ik génoeg. Neem contact met me op voor een offerte op maat.

‘Effe checken’

Ken je die reclame nog? Dat schattige meisje dat het heeft over ‘effe checken’? Had ik kunnen zijn. Ik ben volgens onderzoekers van de Universiteit van Michigan een onaangenaam mens, want ik erger me aan taalfouten. Ik verslik me bij elke dt-fout, verbeter menukaarten in restaurants en trek wit weg als iemand ‘me boek’ of ‘zoiezo’ schrijft. Eeuwig zonde als jouw tekst fouten bevat en je lezer je wellicht niet serieus neemt of naar de concurrent stapt. (Ja, zo veel waarde hechten mensen echt aan teksten.)

Prijsindicatie: €150 exclusief btw per 10 a4’tjes, €30 exclusief btw per webpagina
Precieze prijs is afhankelijk van hoe de tekst geschreven is. Lever je me een a4’tje aan? Dan maak ik een offerte op maat.
Werkwijze: in Word controleer ik je tekst en op verzoek zet ik de optie ‘wijzigingen bijhouden’ aan. Zo zie je precies wat er veranderd is én geef ik je tips mee voor je volgende tekst.

Je product of dienst promoten op freelennse.nl

In november 2011 begon ik mijn teksten te delen op freelennse.nl. Toen werd het voornamelijk gelezen door mijn moeder, wat vrienden en mij, maar inmiddels vinden steeds meer mensen mijn blog. Momenteel verwelkom ik — natuurlijk niet persoonlijk, krijg al een lamme zwaai-arm bij het idee — ruim 8.000 unieke bezoekers per maand en dat aantal groeit. In januari 2019 tikte de teller al ruim 10.000 aan. Stel gerust dat de blogposts in de smaak vallen. Waarover ze gaan? Zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, boeken, leuke plekken om te eten, ondernemen, schrijven en mijn leven. En er is ook ruimte voor jouw advertorial — mits je dienst of product bij mij, mijn blog en mijn lezers past.

Let op: ik plaats alleen advertorials die ik zelf geschreven heb.

Voorbeelden van advertorials
Uitgeverij Cargo
FBTO
Uitvaartverzekeringexpert.nl
Hello Kitchen
Van dromen naar doen
Woonexpress
Ben
Shopkorting
Montèl
• 
Boekhoudprogramma-vergelijken.com
Geld.nl
Wooning.nl
Directlampen.nl
Allianz
T-Mobile
Brandfield

Heb je ook kaas gegeten van sociale media?

Sociale media zijn wel aan mij besteed. Ik ben een hartstikke sociaal mediameisje en ben niet voor niets lid van het team van Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten. Zoek je nog naar een juiste tone of voice? Ben je uitgedacht qua onderwerpen? Zitten je handen vaker in het haar dan dat ze over je toetsenbord glijden? Eigenlijk ben ik voor elk probleem je oplossing. Tekstueel dan. In bijvoorbeeld de keuken kan ik niets voor je betekenen.

Geef je ook advies?

Ligt er een communicatieprobleem op de loer en daarmee je bedrijf voor pampus? Of heb je al een paar keer tekstueel iets geprobeerd, maar komt het niet goed uit de verf? Heb je moeite met een vloeiend verhaal als je staat te pitchen? Laten we er dan samen iets moois van maken. Leg gerust je uitdaging aan me voor!

Werkt(e) al voor…

Bedrijven waar freelennse voor werkte