ik had hem lief
verzonnen verhalen

ik had hem lief

We zijn precies even oud, dol op elkaar en onafscheidelijk. Urenlang per dag speelden we buiten. Hij kwam mij altijd ophalen en zorgde ervoor dat ik elke dag honderden lachsalvo’s uitstootte. Hij zorgde ervoor dat ik mijn logge lichaam nog eens bewoog. Samen waren we de beste vriendjes. Samen schommelden we, samen wonnen we voetbalwedstrijden, samen knikkerden we. Samen hadden we ook een meldplicht. Elk uur moesten we ons snoetje even laten zien en dan mochten we weer verder spelen. Om vijf uur was het altijd tijd om weer huiswaarts te gaan voor een goed bord met eten. Hij ging dan op onze bank zitten en ik dekte de tafel. Ik zette een bord voor mij en voor Keesje neer. “Waarom zet je twee borden neer?”, vroeg papa. “Voor Keesje! Hij kan toch niet uit de pan eten”, riep ik verbaasd uit. “Lieverd? Keesje bestaat helemaal niet.”

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply mam 13/12/2011 at 09:38

    ik herken het van toen je zo’n lief klein meisje was <3

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.